INFORMACIÓ: Aquest 2018 no es disputarà L’Aventura és l’Aventura. Estem treballant per oferir un nou format de pedalada. No deixeu d’entrenar 😉 !

L’Aventura és l’Aventura, la pedalada BTT més autèntica de Catalunya.

La primera, la més mítica, la més exigent i la nostra prova estrella. Cada segon diumenge de febrer, la UCF organitza la pedalada BTT més bèstia de Catalunya. Sent una cita obligatòria, s’ha convertit en una de les proves més completes pels amants de la bicicleta de muntanya. El nom de L’Aventura és l’Aventura fa honor a l’expresió que solia dir el nostre company i amic Francesc Gascón, que va deixar-nos l’any 2008.

El seu recorregut conté tot tipus de corriols, pistes, boscos paissatges del fabulós entorn de Les Franqueses i els pobles que l’envolten. També l’exigència del recorregut i la presència de corredors de primer nivell com Roberto Heras en les seves edicions, fan que L’Aventura és l’Aventura sigui una de les pedalades més esperades del calendari.

Sortida L'Aventura UCF 2013

L’Aventura és l’Aventura consta de dos recorreuts en funció del nivell tècnic i físic de cada ciclista. El recorregut curt consta de 15Km, els primers dels quals també formen part del recorregut llarg. La volta curta està orientada a aquells que s’inicien en el ciclisme de muntanya o pels que busquen un recorregut poc tècnic i un desnivell no massa exigent. Ideal pels ciclistes de nivell mig i sobretot pels ‘petits’, i pels futurs corredors de la volta llarga.

El recorregut llarg és la posada en escena del nom de la pedalada. Amb un total de 40Km, es caracteritza per un exigent desnivell acumulat, i una gran quantitat de trialeres, corriols i zones ràpides aptes per valents amb bon nivell de BTT.

Edicions anteriors:

 laventura16 Cartell-Laventura2009-UCFcartell-laventura2010-UCFCartell-Laventura14 -UCF cartell-Laventura 2015-UCF Cartell-Laventura2012-UCFCartell-Laventura11-UCF Cartell-Laventura13-UCF