Gran Premi de Ciclocross:
EDICIONS 2021:
Dark Cross (by Destroy Mechanical), 29/10/2022
Gran Premi Les Franqueses KH7, 30/10/2022

Des de la seva primera edició l’any 2010, la UCF organitza la prova de Ciclocross en un circuit 100% natural i exigent que converteix aquesta prova en un dels circuits millor valorats pels millors corredors/es d’aquesta disciplina.

Taulons, fang, gespa, sorra i una excel·lent organització fan d’aquesta prova un ciclocross autèntic per als ciclistes més valents, amb una gran afluència de públic disposat a gaudir d’un autèntic espectacle ciclista. Poques competicions ciclistes igualen l’espectacle que ofereix un circuit natural amb els millors corredors de Catalunya, Espanya i d’Europa.

Ciclocross UCF

El circuit té una distància aproximada de 2 kilòmetres, en el qual s’ha de fer el màxim de voltes en el temps que vé marcat segons cada categoria. El seu marcatge està clarament marcat amb cinta i varilles. Es tracta d’un circuit exigent que combina zones ràpides, girs més lents i estrets, però sobretot obstacles com els taulons, la sorra o les pujades que ens regalen la imatge típica del ciclocròss: el ciclista amb la bici a l’espatlla. La grandesa del nostre ciclocross passa per ser una competició viva gràcies a la gran afluència de públic, ja que el circuit disposa d’un gran nombre de zones habilitades pel públic en els punts més “calents”.

Dark Cross (by Destroy Mechanical): 29/10/2022

Gran Premi Les Franqueses KH7: 30/10/2022

cartel-franqueses

Dark Cross 2021