IMPARABLES: super-herois reals,

Amb un ple absolut a la sala de ‘Can Ribas’, la UCF emetia la projecció del Film ‘Imparables‘. Un documental que narra la història i les aventures d’un grup de ciclistes increïbles i amb un immens esperit de superació. La pel·lícula comença al velòdrom de Barcelona, on aquests entrenen junts malgrat les seves diferents capacitats i objectius: des del podi a les Paralimpiades de Londres fins als que comencen i encara no ha vençut del tot les seves pors.

La recaptació íntegra de l’acte, sumat d’una part de cadascuna de les inscripcions de L’Aventura és l’Aventura 2014 i altres aportacions per part dels socis, van fer possible un extraordinari donatiu de la UCF cap al Genesis Cycling Team.

1962868_662740683797908_1232352746_n

L’equip de paralímpic Genesis Cycling Team es va fundar a Barcelona per Bernat Moreno amb l’objectiu d’integrar persones discapacitades en el ciclisme de competició en carretera. Amb la seva seu situada al velòdrom olímpic d’Horta de Barcelona, l’equip ha assolit grans èxits esportius gràcies a l’esperit de superació de cadascun dels seus membres.

A nivell competitiu, està encapçalat per les figures de Raquel Acinas i Juanjo Méndez. Aquests han anat encadenant grans èxits convertint-se en campions del món, nacionals i formant part de la selecció paralímpica espanyola als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Raquel-Juanjo-UCF-social