Clica “M’agrada” a la foto del nostre Facebook i GUANYA AQUESTA GORRA oficial signada personalment per l’equip ciclista professional ‘Movistar Team‘ durant el Tour de Romandia:

Nairo Quintana, Andrey Amador, Imanol Erviti, Jonathan Castroviejo, Eros Capeccani, John Gadret, Rory Sutherland i Winner Anacona.

sorteig-ucf-gorra-movistar
Funcionament i Bases legals del sorteig:
  • El sorteig es farà entre totes les persones que hàgin clicat “M’agrada” (Me gusta / Like) a la imatge del mur de la pàgina oficial de Facebook: UCF Unió Ciclista les Franqueses.
  • El guanyador/a es farà públic el dia 12 de juny i serà anunciat públicament des de la pàgina de Facebook de la UCF Unió Ciclista les Franqueses. El guanyador/a haurà de contactar amb la UCF mitjançant un missatge privat de Facebook, enviant les seves dades personals i el contacte.
  • El guanyador/a serà escollit mitjançant el sistema aleatori Easypromos.
  • La promoció estarà vigent des del dia 03/06/2015 fins el dia 10/06/2015 a les 23.59h.
  • Facebook no patrocina, avala ni administra de cap manera la present promoció de UCF Unió Ciclista les Franqueses, ni està associada a la mateixa, per la qual cosa el participant no tindrà cap tipus de vinculació amb l’esmentada plataforma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s