Si no ens coneixes segurament acabaràs deduïnt què ens agrada i d’on som. De totes maneres, t’expliquem el per què de tot plegat:

Som una UNIÓ de persones que entenem la bicicleta com un estil de vida. I és que no només dediquem el nostre temps lliure a la bicicleta, sinó que volem transmetre el autèntics valors del ciclisme.

Pedalem, i fem pedalar: Des del 2008 a la UCF tenim com a objectiu fer-te sentir, fer-te gaudir i transmetre’t els valors i sentiments del millor esport del món: el Ciclisme Autèntic! Per aquest motiu organitzem rutes de caps de setmana enfocades a tothom i a tots els nivells: des dels més petits que aprenen a anar damunt la bici, fins als més adults amb millor tècnica, passant per tots els nivells. També tenim la nostra branca competitiva, organitzant i parcitipant a pedalades, curses, campionats, contrarrellotges i rutes vàries.

Perquè… qui no té una bicicleta a casa? Qui més qui menys, tots hem practicat el CICLISME, així que en algun moment de la teva vida has estat ciclista. Doncs precisament aquesta sensació de llibertat i felicitat que et ve al pensament, és la que tant ens apassiona, i la que volem fer sentir.
La seva simplicitat, tradició, cultura i sobretot  fa del ciclisme un esport autèntic, i això ens encanta.

Arrelats a LES FRANQUESES DEL VALLÈS, reconeixem ser uns afortunats de tenir un entorn extraordinari pel ciclista: els boscos de Corró, el Parc de Milpins, ben a prop de la costa i del senyor Montseny… Inevitable per agafar la bicicleta i començar a pedalar!

Som doncs, l’enllaç entre aquests tres elements i tu allò que ens defineix com a Unió Ciclista les Franqueses.

LOGO-UCF
Les tres baules de la cadena fan esmena a cada una de les paraules que formen el nostre nom: L’enllaç entre la UNIÓ de persones que formem, el CICLISME que tant ens agrada, i la població de LES FRANQUESES.