Presentació | Presentación | Presentation

 Després d’una llarga experiència en l’organització de proves ciclistes en l’àmbit català i espanyol, a la Unió Ciclista les Franqueses ens hem decidit a organitzar el GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.

Enguany serà una competició internacional de ciclocross puntuable pel campionat del calendari UCI (Unió Ciclista Internacional), el proper 1 de novembre de 2019.

Després de 6 edicions disputades al Parc de Milpins i 4 a Bellavista, enguany repetirem Parc del Mirador de Bellavista (MAPA) i constarà de 2,9Km. A part del repte de celebrar l’esdeveniment en un escenari diferent als anteriors, aquesta localització del Gran Premi Les Franqueses KH7 suposa una major facilitat logística gràcies al gran entorn que envolta el parc. Alhora servirà per enfortir i millorar alguns aspectes respecte anys anteriors, com per exemple: els accessos directes des de la Ronda Nord, l’ampli aparcament que ofereix la zona, proximitat d’allotjament, gimnàs, dutxes, vestidors, o les aules de l’Escola Colors pels temes administratius de la prova.

Comptant amb el suport de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès sobre l’ús esportiu del parc, la UCF pretén organitzar un circuit natural i autèntic que esdevingui referent dins del calendari internacional de ciclocross.

A continuació trobareu tota la informació respecte Inscripcions, Horaris i Hotels.


 Después de una larga experiencia en la organización de pruebas ciclistas en el ámbito catalán y español, en la Unió Ciclista les Franqueses nos hemos decidido a organizar el GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7. Este año será una competición internacional de ciclocross puntuable para el campeonato del calendario UCI (Unión Ciclista Internacional), el próximo 1 de Noviembre 2019.

Después de 6 ediciones disputadas en el Parque de Milpins y 4 en Bellavista, este año repetimos la prueba en el Parque del Mirador de Bellavista (MAPA) y constará de 2,9Km. Aparte del reto que supone celebrar el evento en un escenario diferente a los anteriores, esta localización del Gran Premi Les Franqueses supone una mayor facilidad logística gracias al gran entorno que rodea el parque. Asimismo servirá para fortalecer y mejorar algunos aspectos respecto a años anteriores, como por ejemplo: los accesos directos desde la Ronda Nord, el amplio aparcamiento que ofrece la zona, proximidad de alojamiento, gimnasio, duchas, vestuarios, o las aulas de la Escola Colors para los trámites administrativos de la prueba.

Contando con el apoyo del Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès sobre el uso deportivo del parque, la UCF pretende organizar un circuito natural y auténtico que se convierta en referente dentro del calendario internacional de ciclocross.

A continuación encontraréis toda la información respecto Inscripciones, Horarios y Hoteles.


 After long experience organizing cycling races scoring both Catalan and Spanish competitions, in Unió Ciclista les Franqueses we have decided to go for GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.
This year will be an international cyclocross competition scoring UCI calendar championship (International Cyclist Union), to be held on the 1st of November 2019.

After 5 editions held at Parc de Milpins and 4 in Bellavista, this year we are going to race again at Parc del Mirador de Bellavista (MAP) and it will consist of 2.9 km. Apart from the challenge of celebrating the event in a different environment to the previous ones, this new Gran Premi Les Franqueses location facilitates the logistics, thanks to the great surroundings of the park. At the same time, it will help to strengthen and improve certain aspects of past editions, such as the shortcuts from Ronda Nord , the spacious parking area that it offers, the closeness to accomodation, gym, showers, changing rooms or to the classrooms of the School Escola Colors, where we will take care of all the administrative issues.

We also have the support of Les Franqueses Town Hall on the use of the park for sports. UCF aims to organize a natural and genuine circuit that becomes a reference in the International Cyclocross Calendar.
Below you will find all the information regarding Registrations, Schedules and Hotels.

CICLOCROSS LES FRANQUESES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s