Tota la informació | Toda la información | All the information


  Després d’una llarga experiència en l’organització de proves ciclistes en l’àmbit català, espanyol i internacional, des de la Unió Ciclista Les Franqueses seguim apostant per la nostra prova estrella: el GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.

Enguany serà una competició internacional de ciclocross puntuable per la Copa Espanya 2022 i del calendari UCI (Unió Ciclista Internacional), el proper 30 de Octubre de 2022.

Les competicións es disputarana en el circuit permanent de la Unió Ciclista Les Franqueses, al carrer Holanda, de 3,2Km.

Comptant amb el suport de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i el Patronat Municpial d’esports, la UCF pretén organitzar un circuit natural i autèntic que esdevingui referent dins del calendari internacional de ciclocross.

A continuació trobaràs tota la informació:
– Data: 30 de octubre de 2022  (de 8:30h a 13:30h)
– Ubicació: Carrer Holanda, Les Franqueses del Vallès (Google Maps)
– Inscripcions aquí. [En cas de problemes amb les inscripcions, enviar correu electrònic a: curses@ciclisme.cat]
– Horaris
Hotels


  Después de una larga experiencia en la organización de pruebas ciclistas en el ámbito catalán, español e internacional, desde la Unió Ciclista Les Franqueses seguimos apostando por nuestra prueba estrella: el GRAN PREMIO LAS FRANQUESES KH7.

Este año será una competición internacional de ciclocross puntuable para el campeonato del calendario UCI (Unión Ciclista Internacional), el próximo 30 de octubre de 2022.

Las competiciones se disputaran en el circuito permanente en la calle Holanda, de 3,2Km.

Contando con el apoyo del Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès i el Patronat Municipal de deportes, la UCF pretende organizar un circuito natural y auténtico que se convierta en referente dentro del calendario internacional de ciclocross.

A continuación encontrarás toda la información:
– Fecha: 30 de Octubre de 2022  (de 8:30h a 13:30h)
– Ubicación:
Calle Holanda, Les Franqueses del Vallès (Google Maps)
– Inscripciones aquí. [En caso de problemas con las inscripciones, enviar correo electrónico a: curses@ciclisme.cat]
Horarios
Hoteles


After a long experience in organizing cycling events in the Catalan, Spanish and international fields, from Unió Ciclista Les Franqueses we continue betting on our top event: GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.

This year it will be an international cyclo-cross competition that will score for the UCI (International Cycling Union) calendar championship, on October 30th, 2022.

The competitions will be held in permanent circuit in Holland street, of 3.2 km.

Counting on the support of the Les Franqueses del Vallès City Council on the sporting use of the park, UCF intends to organize a natural and authentic circuit that will become a benchmark within the international cyclo-cross calendar.

Below you will find all the information:
– Date: October 30th, 2022  (from 8:30h to 13:30h)
Location: Holanda Street, Franqueses del Vallès (Google Maps)
Registrations / Tickets here. [In case of problems with your registration, please send us an e-mail to: curses@ciclisme.cat].
– Schedule
Hotels

 

CIRCUIT | CIRCUITO |TRACK