Tota la informació | Toda la información | All the information


  Després d’una llarga experiència en l’organització de proves ciclistes en l’àmbit català, espanyol i internacional, des de la Unió Ciclista Les Franqueses seguim apostant per la nostra prova estrella: el GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.

Enguany serà una competició internacional de ciclocross puntuable pel campionat del calendari UCI (Unió Ciclista Internacional), el proper 19 de setembre de 2021.

Després de 6 edicions disputades al Parc de Milpins i 5 a Bellavista, aquest 2021 inaugurem el nostre circuit permanent al carrer Holanda, de 3,2Km.

Comptant amb el suport de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès sobre l’ús esportiu del parc, la UCF pretén organitzar un circuit natural i autèntic que esdevingui referent dins del calendari internacional de ciclocross.

A continuació trobaràs tota la informació:
– Data: 19 de setembre de 2021  (de 8:30h a 13:30h)
– Ubicació: Carrer Holanda, Les Franqueses del Vallès (Google Maps)
– Inscripcions aquí. [En cas de problemes amb les inscripcions, enviar correu electrònic a: curses@ciclisme.cat]
– Horaris
Hotels


  Después de una larga experiencia en la organización de pruebas ciclistas en el ámbito catalán, español e internacional, desde la Unió Ciclista Les Franqueses seguimos apostando por nuestra prueba estrella: el GRAN PREMIO LAS FRANQUESES KH7.

Este año será una competición internacional de ciclocross puntuable para el campeonato del calendario UCI (Unión Ciclista Internacional), el próximo 19 de septiembre de 2021.

Después de 6 ediciones disputadas en el Parque de Milpins y 5 en Bellavista, este 2021 inauguramos nuestro circuito permanente en la calle Holanda, de 3,2Km.

Contando con el apoyo del Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès sobre el uso deportivo del parque, la UCF pretende organizar un circuito natural y auténtico que se convierta en referente dentro del calendario internacional de ciclocross.

A continuación encontrarás toda la información:
– Fecha: 19 de Septiembre de 2021  (de 8:30h a 13:30h)
– Ubicación:
Calle Holanda, Les Franqueses del Vallès (Google Maps)
– Inscripciones aquí. [En caso de problemas con las inscripciones, enviar correo electrónico a: curses@ciclisme.cat]
Horarios
Hoteles


After a long experience in organizing cycling events in the Catalan, Spanish and international fields, from Unió Ciclista Les Franqueses we continue betting on our top event: GRAN PREMI LES FRANQUESES KH7.

This year it will be an international cyclo-cross competition that will score for the UCI (International Cycling Union) calendar championship, on September 19th, 2021.

After 6 editions disputed in the Milpins Park and 5 in Bellavista, this 2021 we inaugurate our permanent circuit in Holland street, of 3.2 km.

Counting on the support of the Les Franqueses del Vallès City Council on the sporting use of the park, UCF intends to organize a natural and authentic circuit that will become a benchmark within the international cyclo-cross calendar.

Below you will find all the information:
– Date: September 19th, 2021  (from 8:30h to 13:30h)
Location: Holanda Street, Franqueses del Vallès (Google Maps)
Registrations / Tickets here. [In case of problems with your registration, please send us an e-mail to: curses@ciclisme.cat].
– Schedule
Hotels

CIRCUIT | CIRCUITO |TRACK

Circuit-CX-UCF

cartell cx ucf 2121