Amants del ciclisme autèntic, la bicicleta és el nostre estil de vida. No hi ha res millor que gaudir de bons moments al damunt d’una bici, i a la Unió Ciclista les Franqueses ho tenim molt clar:
Si ets dels que t’agrada fer un simple tomb amb bicicleta, una ruta amb els amics i companys de club, dels que prefereixen patir com un valent/a pedalant, o vas a la feina a cop de pedal, llavors ets un dels nostres!
A la UCF hi ha lloc per a tots!

Fes-te soci/a de la Unió Ciclista les Franqueses i gaudeix de descomptes exclusius en activitats de club, preus especials en les nostres competicions i ofertes exclusives de les empreses col·laboradores.

També t’enviarem informació per estar al dia de totes les activitats i sortides programades segons nivells i modalitats, així com pels més petits. I el més important de tot, podràs ser partícep en la presa de decisions de cara a les noves

La qüota anual de soci/a de la UCF és de 20€, que s’hauran de fer efectius personalment al mostrador de Bicicletes Segú, seu de la Unió Ciclista les Franqueses.

Omplint aquest formulari agilitzarem el tràmit per quan vinguis a donar-te d’alta: