Comencem, uneix-te!

Hola ciclistes!

Inaugurem el blog del ciclisme autèntic. El blog de la UCF! Què és això d’autèntic? Doncs el de gent com tu i com nosaltres, el real: aquell ciclisme que practico amb la meva família, sol, amb amics o companys de club. També el que aprenem de manera autònoma remanant la bici, demanant consells o llegint blogs de ciclisme com aquest.

1a-entrada-blog-ucf-2

Aquest és l’espai ciclista entre tu i jo: la persona que està al darrere de les xarxes socials de la UCF. L’objectiu que tenim amb aquest blog, és poder-te aconsellar, per exemple, amb consells bàsics sobre com dur a terme el manteniment de la teva bicicleta, així com on trobar els recanvis que necessites. També tractarem històries ciclistes reals, les que ens passen a tots i totes en el nostre dia a dia durant les nostres sortides. També llegiràs històries que es remunten en ciclistes clàssics de Les Franqueses, i properes a tu, rutes per a fer plegats o per recomenar-te. Aquí tots som humans de carn i os. Tant si simplement passeges amb bici, com si guanyes curses, ets un/a ciclista dels nostres.

Com bé saps, el que llegeixes ho redactem amb tota la voluntat de fer créixer la passió pel ciclisme i ajudar-te en tot allò que et pugui ser necessari o d’interès, però amb una condició: diga’ns la teva! No et tallis: comenta, pregunta, critica, aplaudeix i escampa!

Així doncs ja ho saps, si la bicicleta forma part de la teva vida, segueix el blog del ciclisme autèntic i fes-nos arribar la teva opinió. També ens pots dir la teva a través de FacebookInstagram i Twitter!

Estàs a casa teva, ciclista. Benvingut / Benvinguda!

Deixa un comentari